onsdag 2 maj 2012

Tröja till Mamman

Nu har jag sytt till mig själv igen, även denna gång en vanlig basic tröja. Jag utgick ifrån samma mönster som den blå jag tidigare visat. Men denna gång gjorde jag halshålet (?) lite större. Först tyckte jag det blev för stort, men efter att ha funderat lite så gillar jag det nu. Jag tycker det kan vara snyggt när man ser banden från linnet som jag har på mig under.
 Med röda dekor sömmar i raglan ärmarna, halsen och vid ärmmuddarna. Tänkte först göra vid midjemudden också men valde sen att skippa det.

 Den är väldigt skönt och trots att den är svart känns den sval pga det tunna tyget, som för övrigt är köpt på Ohlssons. 129kr/m och det räckte med en meter. Det blir billigt när man syr till sig själv. En liten bit finns kvar så det blir väl nån mössa eller liknande när hösten närmar sig. Men det är långt kvar tills dess.
 Nu har jag andra projekt på gång. Ska gå och hämta ett paket med jeanstyg som jag köpt. Har planer på att sy ett par pösbyxor. Vi får se hur det går med det..
Mössorna jag sydde i förra inlägget kommer nog inte till användning nu. Det har ju blivit underbart varmt ute! 
Ikväll ska jag njuta av vårvärmen då jag äntligen plockat fram min racer cykel och skruvat på alla tillbehören och fixat skorna. Det är dags för att börja träna, i det senaste laget, inför halva vätternrundan som går av stapeln den 10e juni. Det blir mitt första cykellopp och säkert en rolig erfarenhet, men nu så här en månad innan känner jag mig inte alls förberedd och lite nervös faktiskt!

8 kommentarer:

hennihenni sa...

Snyggt med dekorsömmarna och båtringningen, vad duktig du är som syr åt dig själv!

Sofia / rufi design sa...

Väldigt snyggt med dekorsömmarna!

Linnéa sa...

Vilken fin och håller med de ovan att det var väldigt snyggt med röda dekorsömmar.

maria syr och så vidare sa...

Jättefin, roligt att du syr så mycket till dig själv, mycket inspirerande!

Fangoria sa...

Så snygg!!

Emsters Alster sa...

Supersnygg tröja!! Precis min stil, snygga dekorsömmar

CreandoPhoto sa...

Så snyggt! Ser proffsig ut och inte sådär pinsamt hemsydd som det kan göra om det inte är någon lika duktig som du som syr :)
Kramar Kicki

Unknown sa...

Paramount relinquished hermes outlet the rights about replica handbags a year ago, and the series had been replica rolex untouched until a month ago, when Pixar came calling.