tisdag 8 maj 2012

Klänningar och muggar

I helgen som var, var vi på 2-års kalas. En liten tjej, som inte är så liten längre,bjöd in till fest. Jag sydde en singoalla klänning och en tunika till henne. Vet inte om hon blev glad, men föräldrarna blev det.
Hann inte fotografera de ordentligt innan de blev ett paket, så visar här lite slarviga bilder tagna med mobilen.

 En i det väldigt fina vävda klövertyget från Ohlssons och en i ett otroligt fint jersey tyg från Stoff och Stil, som jag egentligen köpte för att sy t-shirts till mina barn utav. 
 Älskar verkligen det där jersey tyget. Det är så otroligt fint och färgglatt och passar både pojkar och flickor. Måste nog köpa mera innan de slutar sälja det.

I ett försök att få mina barn att leva ut sin kreativa sida så köpte vi ett set med muggar och porslins färg på Ica Maxi, vet inte om de säljer det fortfarande. Killarna fick måla precis som de ville på varsin mugg och se vad fina de blev! Det dricks ur dessa två koppar till alla dagens måltider. Ett vanligt glas är inte okej längre.

8 kommentarer:

CreandoPhoto sa...

Åh, så fina klänningar! Underbart tyg på båda. Och muggarna.....sååå fina. Märks att kreativitet kan gå i arv :)

Kramar Kicki

Petra / Popetotrora sa...

Så himla fina klänningar!

hönapöna sa...

vilka härligt kreativa muggar... kanske nåt att prova med ungarna!
Klänningarna är ju fina de med :-)

Hanna K sa...

Härliga kreatiner!

Fröken Pimpinett sa...

Jättehärliga klänningar!

Anonym sa...

Vilken fin blogg du har!
Är ganska ny på att sy barnkläder och tänkte ge mig på att sy en tunika i stil med den du gjort? använder du något mönster eller är den gjord på frihand?
Hälsar,
Emma

Sandra sa...

Hej! Har precis hittat till din blogg! Är nybörjare i att sy, och har mest gjort i vanliga "stumma tyger". Nu ska jag prova att sy i trikå :) Klänningarna var superfina! Har du använt dig av speciella sömmar? Jag har bara en Janome men den verkar ju ha det mesta ändå. :) Tack för titten :)

Unknown sa...

The series is the epitome of Development Hell rolex replica, having been at Disney in development for most of the 1990's before heading to Paramount Pictures in 2002. Multiple directors have been attached to either an animated rolex submariner replica or live action version of the series, including: Robert Rodriguez, Kerry louis vuitton outlet Conrad, Jon Favreau, Jeffrey Katzenberg and John McTiernan.