onsdag 8 december 2010

Tomten kommer tidigt i år, för vissa..


Tror ni inte att min symaskin brakar ihop strax efter jag gjort den där listan jag skrev om i förra inlägget och höll på som bäst att bocka av den. In på reparation med den och en väntetid på två veckor!
Tur som är har jag en mamma som räddare i nöden, hon kånkade på en tung symaskin hela vägen upp till stockholm, en bussresa på 2.5 timme sen på tunnelbanan hela vägen hem till mig bara för att jag ska kunna få sy.
Men hennes maskin har inte alla de funktioner som jag behöver för att färdigställa b.la ett täcke som väntar på att kviltas, så så blev det med den listan. I väntan på min maskin så får jag helt enkelt sy såndana saker som mammas maskin klarar av och de andra projekten får vänta lite till.

Ikväll ska jag träffa två vänninor som jag har känt sedan barnsben. Vi är uppväxta i samma stad och sen har livets vägar fört oss till att bosätta oss i samma stad även som vuxna. Men trots det så ses vi inte så ofta som jag skulle vilja, men så är livet.
 För att visa min uppskattning för att jag fått ha de som vänner så har jag sytt de varsinn tidig julklapp. En liten börs som perfekt rymmer alla kreditkort och kontanter.


Fodrade med härligt glada tyger.
God jul!

4 kommentarer:

Lilla Gryn sa...

Väldigt fina, jag har så svårt med blixtlås dina är ju helt perfekta :-)

IA Nyckelpiga sa...

Sá fina saker du gör. En riktig gladblogg. Här finns inspiration i massor. ( som om man skulle behöva mer.....)

Petra / Popetotrora sa...

Vilka söta!! Verkligen snyggt att dom är i manchester och sen fodrade med ett härligt tyg. :-)

Och mormorsrutan i inlägget under... SÅ HÄRLIGA färger!

Nu ska jag kika vidare på din blogg som verkar riktigt härlig!

Helena sa...

Vilka fina börsar! En sådan hade jag gärna velat få i julklapp :)