torsdag 16 december 2010

Enklaste tavlan.

Ingen har väl missat det här fina tyget som Ikea säljer. Det är helt underbart. Trycket är dock så pass stort att det är svårt att komma på saker att göra med det. Jag köpte det med planen att det skulle bli en gardin i pojkarnas rum. Men när jag kom hem med tyget så kändes det inte rätt.

Efter lite fundering åkte jag iväg till byggmax och köpte mig en skiva frigolit. Nålade fast tyget precis som det är och så hade jag gjort en tavla.En tavla som passade utmärkt i barnens hörna i vardagsrummet.

Tyg för 49kr och frigolit skiva för 19. Billigaste tavlan i vårt hem.

Ogillar skarpt att bilderna blir så mörka!

7 kommentarer:

Petra / Popetotrora sa...

Ja, det är verkligen fint det där tyget. Tavlan blev hur tjusig som helst! :-*)

finnkids sa...

Tack för titten på min sida! Tavlan är helt underbar! Jag älskar tyget! Härligt quiltat lapptäcke du gjort, så fint!

Slow-Eva sa...

Det är verkligen fint. Vi har också gjort tygtavlor av det till köket :)

Malin på pastill.nu sa...

Tyget är verkligen underbart, tröttnar aldrig på det. Jag har sytt en lekfilt av det till lillasyster, fast tja, nu är hon ju lite stor för det, så det är mer som en stor kudde att hänga ut på :-)

Helena sa...

Vad snyggt det blev! Jag köpte en bit av det tyget förra året när det kom med tanken att det skulle bli en tavla men sedan har tyget bara blivit liggandes eftersom jag inte har hittat någon spännram i rätt storlek men frigolit är ju ett jättebra tips! Måste ordnas så fort som möjligt :)

Milma sa...

Jättefint! Nu blev jag också sugen på att göra nåt liknande!

Annette - MyRoseValley sa...

Har jag hittat en tvillingsjäl kan man undra? Jag har precis samma tygbit hängandes i en av mina döttrars rum. Den enda skillnaden är att jag ännu inte lyckats spänna upp den på någon ram än... Den ligger i källaren. Tack för ditt besök och ditt beröm. Jag uppskattar det verkligen. Måste verkligen bläddra igenom din blogg. Jag trivs här. Jag blir följare helt enkelt. Tjingeling!