torsdag 23 december 2010

Dan före dan..

Så här dan före dan blir jag klar med årets endaste hemmagjorda paket. Hade egentligen en massa planer på olika presenter men så gick tiden så fort, som den alltid gör innan jul, och plötsligt är det dopparedan i morgon.

Det blev en filt som min mamma kommer att få. Hon skulle ha kommit hit idag för att fira jul tillsammans med oss men så blev hon sjuk i sista sekund och blev tvungen att stanna hemma. En besvikelse för stora och små i denna familj! Men vi kommer att ta med julen hem till henne istället under mellandagarna.


Egentligen är det här med att virka inte min starka sida. Har aldrig kunnat virka, men så förra sommaren träffade jag på en väldigt trevlig dam som tog sig tid att visa mig hur man gör. Har inget minne av att syfröken i skolan någonsin har visat mig, eller så var jag ett hopplöst fall helt enkelt. Och sen dess har jag gett mig f-n på att lära mig. Därför blir det alla dessa filtar, enkla projekt. Denna filt är enbart virkad med stolpar och med ett varv lite här och där med dubbelstolpar för att få lite struktur.

 En virkad blomma fick jag till också, beskrivning hittade jag på Skapligt Enkelt. Hur enkel som helst när man väl förstod. Jag är lite trög när det kommer till virkbeskrivningar.

Och med en vit vågad ram runt om. Hoppas mamma gillar den.

God Jul på er!

2 kommentarer:

Anna sa...

Vilken underbar kvilt, den kommer garanterat att bli uppskattad.
Tack för kommentaren i min blogg, nu ska jag fortsätta kika igenom vad du har pysslat med. Verkar spännande än så länge! God fortsättning!

Slow-Eva sa...

Imponerande! Superfin. Min filt som jag håller på med har jag hållt på med läääänge och nu har den inte växt något på flera månader... Hm.. borde nog ta tag i det där :)