tisdag 6 mars 2012

Mobil hållare

Det finns mycket man kan säga och tycka om Pinterest. Men en sak kan man aldrig förneka och det är att Pinterest onekligen är en otroligt stor inspirationskälla. Det finns så mycket underbara bilder att titta på och inspireras utav. Det faktum att man så enkelt kan pinna en bild som man "ramlat" över på Internet och sedan lätt hitta tillbaka till förenklar livet lite.
Detta inlägg handlar om en väldigt enkel sak som förenklar mitt liv en gnutta men som jag utan Pinterest aldrig hade kommit på eller sett. Nämligen en mobil hållare.


 Den är gjord av en gammal schampo flaska, lite tyg och textillim. Tog max 20 minuter att göra.

 Jag och min sambo laddar alltid våra telefoner i det kontakt uttag som finns ovanför diskbänken och till följd av det har vi alltid sladdar och ibland upp till tre telefoner som tar upp en ganska stor plats. När man sen ska börja laga mat så är de faktiskt i vägen. Har inte tänkt på det tidigare och inte haft en tanke på att man skulle kunna skapa något som gjorde att de inte behöver ligga och ta plats, men så ramlade jag över denna otroligt smarta tutorial och vips så var det problemet löst, innan jag ens kommit på att det faktiskt var ett problem.
Så smart, så enkelt och så konstigt att man inte kommit på det själv.

Här är en länk till en helt sydd mobilhållare med samma princip, lite snyggare.
Kolla gärna runt på den bloggen och inspireras. Så mycket snyggt hon gör. 

10 kommentarer:

hönapöna sa...

å... verkligen smart, och fint! Gillar tyget på din!

Pyssellycka sa...

Smart och snygg!

Retro Elephant sa...

Kanon!

CreandoPhoto sa...

Verkligen smart! Jag har fått en inbjudan till pinterest, men har inte satt mig in i hur det funkar. Får se om jag orkar det nu kanske. Verkar ju onekligen rätt smart iallafall :)

Kramar

Annette - MyRoseValley sa...

O detta var ju råsmart... Ska genast undersökas. Tack för tipset!

Petra / Popetotrora sa...

Ja, Pinterest är verkligen fantastiskt! Love it! Och den där hållaren var ju supersmart. :-)

Petra / Popetotrora sa...

Ja, Pinterest är verkligen fantastiskt! Love it! Och den där hållaren var ju supersmart. :-)

Isabel sa...

Hej! Hittade din blogg nu precis när jag googlade på sittpuffar. Jag håller på att renovera min klädbutik och skulle vilja bygga mina egna sittpuffar kombinerat med trä och tyg. Har försökt kika i dina kategorier för jag blev så förtjust i allt du har gjort. Så otroligt duktig och begåvad! Jag undrar om du lagt upp något om sittpuffar tidigare, såg de som var i bara tyg. Jättefina!!

Erica sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Gila sa...

Tack för tipset!