tisdag 22 maj 2012

Lapptäcken

Det var längesen det blev några lapptäcken gjorda i min verkstad, men nu under kvällen har jag lyckats få två stycken klara i trikåtyger dessutom. Egentligen har jag hållit på med dessa under ett tag. Har klippt lite lappar då och då utan en egentlig plan och nu är jag väldigt nöjd med resultatet. Så nöjd att jag bara sitter och tittar på filtarna. Det är nog bara en riktigt synörd som gör sånt :)
 Känns extra kul att alla spillbitar och fina tyger kommit till användning.
 Det är varm och skön polarfleece på baksidan. Turkos på den med röda kantband och rosa baksida på den med blå kantband. Perfekta för kommande höst/vinter barn.
 Jag har startat en butikEpla där jag även kommer lägga upp dessa två filtar till försäljning. Känner du inte till Epla borde du kolla in det. En massa fint hantverk till salu.

Åh så härligt det är att sommaren äntligen kommit. Ska verkligen passa på och njuta nu för sen blir det kontorsarbete hela sommarlovet, vilket visserligen ska bli kul det med!

12 kommentarer:

CreandoPhoto sa...

Jättefina båda två. Kankse gillar jag den med röda band lite extra....:)

Kramar Kicki

Sityliv sa...

Mycket fina. Man blir väldigt glad av att titta på dem! Och jag håller med Kicki om den med röda band fast de egentligen är lika fina! Kram Katarina

malida form sa...

Så fantastiskt fina! Kul med trikåtyger - det måste jag testa någon gång!

Annette - MyRoseValley sa...

Från en synörd till en annan. Keep on looking. Eller som mannen min brukar säga "Are you surfing porn now again?" fast det bara är rent kreativt, underbart vackert mjuka garner och tyger i all världens olika kreationer. Fantastiskt fina!

Anonym sa...

Otroligt fina! Måste verkligen säga att du har gjort väldigt mycket fint! Inspirerande.

Försöker själv hitta några fina tyger till att göra en picknickfilt tills min älskade sambo fyller år. Men att hitta tyg som passar ihop tycker jag är lite extra svårt ^^,

hennihenni sa...

Vad mjuka och fina de ser ut, gillar verkligen färgexplosionen!

Emsters Alster sa...

Gillar också dessa filtar massor!

hönapöna sa...

snygga... och fint sätt att ta tillvara på alla de där fina bitarna som man inte vill slänga!

AnkiS sa...

Båda ser verkligen läckra ut!

Jenny sa...

Kanonfina täcken!! Det är nog inte bara synördar som kollar en extra gång :-)

Sanna sa...

Oj så mycket fint du skapar! Tack för en mycket inspirerande blogg.. =)

Kraaaam
Sanna

Unknown sa...

The series tells of a Civil War officer named John prada handbags Carter who is transported to Mars and finds himself a captive of the savage green men rolex replica from Thark. Carter eventually rises to become a great warrior, marries a princess, raises a family and embarks on numerous replica chanel adventures.