söndag 23 oktober 2011

Molntröjor

För inte så länge sen begav jag mig ut på shoppingrunda för att hitta vanliga tröjor utan luva. Jag kunde inte hitta en enda, till barnen alltså. Antingen var det långärmade t-shirts eller tröjor med luva. Jag är egentligen barnsligt förstjust i tröjor med luva, men har insett att det faktiskt inte alltid är det mest praktiska på barn. Så nu var det helt vanliga tröjor jag var ute efter, men det fanns inte! Hur är det möjligt liksom?!
Men sen slog en tanke mig att jag faktiskt har en massa trikå liggandes i mina sygarderober. En massa fin fin trikå som skulle kunna bli alldeles underbara vanliga tröjor utan luva. Så, så fick det bli..
 Jag hade en period då jag var helt insnöad på att sy barnkläder, beviset finns här, jag sydde så pass mycket barnkläder att det tillslut tog stopp. Det var inget kul längre. Sylusten försvann helt.
Sen kom sylusten tillbaka, men inte för barnkläder. Men nu, efter dessa tröjor så tändes det en liten gnista inom mig, kanske att det blir fler barnkläder här på bloggen framöver.
 Jag hann klart med dessa tröjor dagen innan fotograferingen på barnens dagis, så valet var ju givet vad de skulle ha på sig. Storebror blev väldigt förtjust i sin fina blåa molntröja och fixade håret med gelé inför fotograferingen, men blev riktigt besviken när han kom fram till dagis och fick veta att fotografen var sjuk.
Det dröjer ända fram tills vecka 46 tills fotografen kan komma och jag har gömt undan tröjorna, för vill inte att det ska bli fläckar på de innan. Storebror frågar efter sin tröja med molnen på och längtar tills han få ha den igen. Ett gott tecken.

Jag brukar inte matcha barnens kläder men ibland bara måste jag, de blir ju för söta då. Gäller att passa på innan de blir för stora och förstår vad det är som mamma håller på med.

Vad är det för fel på kommentarsfunktionen egentligen? Har försökt lämna kommentarer på många bloggar som jag läser, men det går inte. Hur ska man göra för att komma runt det? Någon som har något tips?

6 kommentarer:

Camilla sa...

Jättesnygga tröjor! Gillar färgkombinationerna.
Angående kommentarerna så ibland tror jag att det är webläsaren det kan vara fel på, prova Safari, mozilla eller nån annan så brukar det gå bättre.

CreandoPhoto sa...

Kanonfina tröjor. Finare och personligare än de flesta du kan köpa. Har inget bra tips om kommentarerna. Har märkt att det är svårt att kommentera hos dem som inte har pop-up fönster. Dessutom måste jag tänka på att logga in mig först och inte kryssa i rutan för att hållas inloggad. Vet inte om det hjälper??? Kramar Kicki

ExD sa...

Kanonfina molntröjor! Och jag blev helt kär i ditt blåa skåp!

Kerstin sa...

Ibland är det bra att man inte finner det man söker. Jättefina tröjor!

hennihenni sa...

Härliga färgglada kläder man blir glad av!

Gila sa...

Underbara!!