tisdag 31 maj 2011

Lapptäcke del II

Minns ni att jag skrev om mitt dilemma med detta lapptäcke tidigare? Sen hände det ingenting med det. Det har legat i en hög i hörnet med en massa bråte över fram tills idag då jag fann mig motiverad igen att ta tag i det. Tanken var helt enkelt att bara göra klart det, hur slutresultatet än skulle bli.
Ville dock inte lägga ner alltför mycket tid och energi på det så sydde helt enkelt ihop alla blocken jag hade gjort och sen fick det bli en röd och en vit ram runtom, med lite infällt i grönt.
 Nu är det bara kviltningen och bandkantningen kvar. Ska bara bestämma mig för en baksida men lutar åt något i rött men ev. gula inslag..
Täcket blev inte alls som jag hade tänkt mig från början och jag är inte helt nöjd med det. Men så är livet, allt blir inte som man hade tänkt sig. Men jag får nog se detta täcke som ett misslyckande, men vem vet? Efter lite kviltning så kanske det faktiskt framstår som lite finare. För oftast blir lapptäcken som finast när de är helt klara. Men nog blev det färglatt och förhoppningsvis hittar det en ägare som tycker om det.
Återkommer med sista delen av täcket när det är helt klart.

6 kommentarer:

Camilla sa...

Jag tycker i alla fall att det är skitsnyggt!! :-)

DAHLIA sa...

Jättefint! Härliga färger. Jag blir så glad!

Ingrid sa...

jag tycker att det är superfint!! förstår om du känner dig missnöjd när du haft en annan bild i huvudet - men som sagt, jag tycker resultatet är kanonbra!

Nusse sa...

Jag tycker det är hur fint som helst! jag tycker det är jätteroligt att sy blockhus, speciellt de som är mer slumpmässiga.

IA Nyckelpiga sa...

Fanken va snyggt!

Annette - MyRoseValley sa...

Det där blir toppenbra när det är färdigt. Vänta du bara. Låta inte tvivlat grabba tag i dig, det är en del av processen med lapptäcken och sånt... Såg just att A Quilt Is Nice har gjort något liknande i stilen och lagt ut ett inlägg om det nyligen. Hon har rätt kul "quiltning" på sin. Typ rutigt. Kolla in

http://aquiltisnice.blogspot.com/2011/06/pooches-and-pickups-giveaway.html.

Det kanske skulle kunna bli knorren på din också. Som sagt det ˙uar blir skitbra när dte är klart. Dte ser ju vem som helst. :D