måndag 27 februari 2012

Blixten Mcqueen


Min stroa kille är, som så många andra barn, helt besatt av Blixten McQueen. Allt som finns med nån av bilarna på vill han ha. Han har sett båda filmerna om och om igen och kan de nästan utantill men ändå har han inte tröttnat. Själv tröttnade jag efter halva första :)
Han älskar att leka med sina bilar hemma. Han har lyckats få ihop en samling bilar, vi har köpt de flesta på blocket. (Jag älskar blocket och köper ofta begagnade leksaker där, dels för att det är billigare, bättre för miljön men också för att jag vägrar lägga ut massvis med pengar på dyra leksaker som ändå går sönder i leken).
 När jag fick syn på detta tyg på tygsamlarna på facebook var jag tvungen att köpa det och sy något till sonen. Visste att han fullkomligt skulle älska vad jag än sydde.
 För enkelhetens skull blev det en tröja. Dels för att det går snabbt att sy men också för att han är i behov av nya kläder. Han växer som en maskros!
 Har börjat rensa i mitt tygskåp och plockat fram alla trikåer som ligger gömda längst in och hittade då flera meter av denna gröna mudd. Visste inte ens att jag hade det. Så kan det gå när man bara fyller på och fyller på och det som är längst in inte får se solljuset på flera år :)
 Och bara för att det är roligt att leka med kameran får ni här ytterligare en bild på några av sonens bilar i samlingen.

4 kommentarer:

Fangoria sa...

Ja här har jag också en Cars-tok. Köpte också 1 m av tyget, men det är redan slut i teorin iallafall, 2 mössor och 1 sweatshirtjacka beställdes (mössan och jackan av sonen). =) Direkt när han såg det. Jag föredrar också att köpa leksaker begagnade, om det går. Så mycket bättre!

Fangoria sa...

Jääättefin tröja förresten!

CreandoPhoto sa...

Det bästa när de är så betuttade i något är att man alltid vet vad man ska köpa till dem i födelsedagspresent och julklapp :)

Petra / Popetotrora sa...

Det är precis likadant här hemma. Blixten och Bärgaren är de enda som gäller.
Kan föreställa mig att tröjan blev mäkta populär! :-)