tisdag 7 juni 2011

Herr Husmus

Vi spenderade några dagar av långledigheten hemma hos min mamma. Hemma hos henne kan man hitta handgjorda saker av mig lite här och där. Eftersom hon är mitt största fan (vilken mamma är inte sitt barns största fan?!) så får hon ofta saker som jag gjort eftersom hon uppskattar det så mycket.
Bland annat hittade jag denna lilla husmus som stod på en hylla ovanför sängen.
 Den var faktiskt det första jag någonsin virkade efter ett mönster och efter lite klurande så blev den ju faktiskt väldigt fin.
Mönstret hittade jag här, och det är väldigt enkelt att följa.

Helt otroligt egentligen vad mycket roliga projekt man kan hitta på nätet och vad folk är generösa med att dela med sig av sina mönster. Om man googlar lite kan man i stort sett hitta gratis mönster till vad som helst egentligen. Jag älskar alla dessa kreativa pysselbloggar. Vad skulle man göra utan de??
Jag måste bli bättre på att uppdatera min inspirationslista här på bloggen så det blir lättare för mig, och även er, att hitta tillbaka till alla fantastiska sidor man ramlar in på.

Vilken är din favoritpysselblogg???
Jag har väldigt svårt att välja bara en, men alla de som ligger i min lista är bloggar jag besöker om inte dagligen så väldigt ofta. En stor del av mig lilla egentid går till att surfa runt bland pysselbloggarna och drömma mig bort.

3 kommentarer:

Kerstin sa...

Håller med...Man kan surfa runt och få inspiration hur mycket som helst på nätet. En bra fråga från dig. Men som sagt, det är svårt att plocka ut en enda. Det varierar hela tiden beroende på vad man själv är inne på för tillfället.

Lilla Anka sa...

Men ååå, vilken söt mus! Kanske dags att virka nåt mer djur. Jag har bara virkat en "Liten Anka" hittills! Mönstret till den hittade jag i någon blogg, så visst är det bra med nätet!

Petra / Popetotrora sa...

Sååå söt!!

Och visst är det svårt att välj aen favorit bland alla härliga bloggar! Men det tycker jag inte att man behäver göra, man kan ju ha flera favvoisar. :-)